Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Lista favorite
X

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii

     Livrarea

          Livrarea se face prin curier, oriunde in tara, intr-un termen cuprins intre 1-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Exceptie fac perioadele foarte aglomerate precum Black Friday, Craciun, Anul Nou, Sarbatorile Pascale, 1-15 septembrie (inceperea anului scolar), cand termenul de livrare poate suferi modificari datorita volumului mare de comenzi. Comenzile plasate in zile libere legale sau vinerea vor intra in procesul de confirmare/pregatire/ambalare/livrare incepand cu prima zi lucratoare. Coletul se va trimite la adresa indicata de dumneavoastra in momentul plasarii comenzii. Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastra de contact, pentru a putea fi apelat de curier in ziua livrarii comenzii.

Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poate contacta, datele dumneavoastra personale fiind protejate atat de BRILLIANT ARABIC SRL, cat si de firma de curierat.


     Costul livrarii

          Costul de livrare al comenzilor, cu valoare mai mica de 500 lei (inclusiv TVA), este de 25 lei (inclusiv TVA), produsele fiind expediate prin Sameday. Comenzile de peste 500 lei (inclusiv TVA) beneficiaza de transport gratuit.

Aboneaza-te la newsletter si afla de reducerile cu timp limitat!
Urmariti-ne: